Your browser does not support JavaScript!

TUDÁSTÁR ÉPÍTÉS

Opteamus rendszerünkben a tapasztalatokból és szakmai anyagokból automatikusan épül az a tudástár,
amit akár a technikusok, de akár az önkiszolgáló bejelentők is használhatnak!

crm rendszer

Tudástár építés

Opteamus helpdesk rendszerünk célja nem csak a dokumentáltság fokozása, hanem a problémamegoldás támogatása is. A szoftver nem csak a hibajegyek puszta tárolására alkalmas, hanem azok szövegéből, sőt, az ahhoz kapcsolódó megjegyzésekből, kérdésekből, válaszokból, és a feljegyzett tapasztalatokból automatikusan tudásbázist épít. Ahogy a google segítségével próbálunk egy-egy hibának, egy-egy fura jelenségnek utánakeresni, ugyanúgy megtehetjük ezt az Opteamus helpdeszk rendszerben is.

Keresés magyarul, okosan

Az Opteamus automatikus indexelésének köszönhetően a bedobott hibajegyek szövegében rögtön megmutatja, a már ismert dolgok, fogalmak neveinek előfordulását, így azonnal kitűnik például, hogy egy szövegben szereplő "ORA-600" vagy "STOP 0x000000D1" hibaüzenetek már jól ismert fogalmak. Rájuk kattintva máris automatikusan felbukkan minden olyan anyag, amelyekben ezek a hibaüzenetek előfordultak, amelyek közül például gyorsan kiválaszthatjuk a Tapasztalatakat rögzítő feljegyzéseket a probléma elhárításához.

A gyorskereső segítségével ad hoc feltehetőek google-szerű kérdések, így bármikor könnyen rákereshetünk egy ismert nevű kollegára, ügyfélre, rendszerre, de akár az "áramszünet", a "tervezett leállás" vagy a "Flash player install doksi" kifejezésekre is.

Az Opteamus helpdesk rendszer saját keresője egyedülálló megközelítésével és algoritmusaival, a magyar nyelvtant(!), a szinonimákat és a homonimákat figyelembe véve szoftveresen képes rendet teremteni a dokumentumok, feljegyzések, és űrlapok tengerében.

Mindez nem csak a szigorúan vett helpdesk területen, hanem kapcsolódó egyéb területeken is hasznos, nem véletlen, hogy az Opteamus CRM rendszer céljára is használatos.

Gyorsabb problémamegoldás, eredményesebb szervezet

Az automatikus indexelés és a manuális osztályozás okos kombinációjával az Opteamus helpdeszk program felgyorsítjatja a hibaelhárítás folyamatát, eredményesebbé, sikeresebbé téve a szervezetet. A szervezeti tudás kritikus szervezeti erőforrás, melynek Opteamus rendszerrel való menedzselése versenyelőny.

 

Helpdesk funkciók

Mi a hibajegy tartalma, ki rögzíti, hogyan értesít az Opteamus helpdesk szoftver? Alap helpdesk funkciók, eredeti képernyőkkel illusztrálva »

Prémium funkciók

Az Opteamus helpdesk software képességei alaposan túlmutatnak egy klasszikus helpdesk rendszeren »

CRM integráció

Az Opteamus helpdesk (többek között) beépített CRM modullal is rendelkezik, nem is akármilyennel!»

Felhős megoldás?

Semmi kedve egy új rendszer üzemeltetésének a terhét a nyakába vennie? Távszolgáltatott felhő megoldásunkat épp erre találtuk ki »

Telepített helpdesk

Erős informatika van a házban, és amúgy is szeretne a falakon belül tudni minden adatot? Semmi akadálya! »

Technológia a háttérben

Biztosra akartunk menni, így a világ legmasszívabb, ipari adatbáziskezelőjét tettük az Opteamus Helpdesk alá. Robusztus, és a végletekig skálázható »

Doransky

"Vannak azért ebben az országban érdekes fejlesztések..."

Dobó Doransky Mátyás w2 guru

Bátorfi

"Ez a lényeg. Erről kellene szólnia az informatikának..."

Bátorfi Zsolt Rendszermérnök
Microsoft Magyarország

Boa

"Kismillió ilyen intranetes jellegű szoftvert láttam, de ez a legmarkánsabb közülük."

Boa László Dokukezelési szakértő
HP Magyarország

HELPDESK

Érdekli? Megmutatjuk!

Cég*:
Név* :
Email* :
Telefon:

Nyilvánvalóan csak helyénvaló célra használjuk az adatait, sem tukmáló levelektől, sem levakarhatatlan telemarketingesektől nem kell tartania.

 

 Igen, megismertem és elfogadom az erre vonatkozó adatvédelmi tájékoztatót.

A magyar Opteamus HELPDESK rendszer rugalmas és hatékony megoldás a garázs-szoftvereken túl, de a tízmilliós megoldásokon innen - több mint 15 éve.

Opteamus HELPDESK rendszerünket azoknak a szervezeteknek szánjuk, akik ipari szintű kész helpdesk vagy szolgáltatás menedzsment megoldást keresnek, de az egyedi szoftverek kreativitásával és rugalmasságával. Akik professzionális megoldást keresnek, de valós áron és gyors bevezetéssel.

Megmutatunk mindent élőben - kérjen bemutatót, nézze meg árainkat!

HELPDESK blog
Opteamus CRM facebook Opteamus CRM twitter